HST valg - sæt dit x

Valg til Hovedstyrelsen i DLF – den lokale vinkel! Den 19. november 2015 starter valget til hovedstyrelsen i Danmarks Lærerforening. Det er vigtigt, at du og dine kollegaer prioritere dette valg. Der er behov for en bred opbakning til den kommende hovedstyrelses arbejde blandt foreningens medlemmer – brug din stemmeret.

Den lokale vinkel til hovedstyrelsesvalget er at Tine Agenskov, kredsstyrelsesmedlem i Thy – Mors Lærerkreds, har valgt, at opstille.

Tine har fuld opbakning til sit kandidatur fra kredsstyrelserne i Viborg Lærerkreds, Skive Lærerkreds og Thy – Mors Lærerkreds. De tre kredsstyrelser håber, at kredsenes medlemmer vil give Tine tilsvarende opbakning.

Det er afgørende for de tre lærerkredses politiske arbejde, at vi har en lokal repræsentant fra vores område i Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse.

De tre kredses samarbejde med Tine betyder, at de lokale udfordringer vi har i vores områder bæres ind i hovedstyrelsens videre politiske arbejde og siden beslutninger. Samarbejdet vil bære præg af gensidig udveksling af politisk viden om foreningens strategiske arbejde på centralt og lokalt niveau.

Det er vigtigt, at det politiske arbejde i Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse afspejler den store forskellighed og mangfoldighed, som er medlemmernes virkelighed.

Det kan vi sikre ved at få valgt Tine ind i hovedstyrelsen, da vi derved kan fastholde og fortsætte de tre kredses dialog med vores lokale hovedstyrelsesmedlem.

Derfor skal du stemme på Tine Agenskov.

På vegne af Thy-Mors Lærerkreds

Philip Lehn Brand og Charlotte Holst Høybye

Emner

Målgruppe