Medlemsarrangement

Hvad gør forandringer ved os -og hvad gør vi dem? Det handler om at skabe opmærksomhed på det vi gerne vil have til at ske

Thy - Mors Lærerkreds indbyder til medlemsarrangement torsdag den 8.10.15 kl. 18 i Det ottekantende forsamlingshus i Ø. Jølby.
Vi starter med at få noget godt mad og bagefter er der foredrag med lektor og ph.d. Michael Nørager. 

Uanset om det er læringsledelse, målstyret undervisning, elementer af OK 13 – eller det er noget helt andet, så gælder det at: Det er ikke nemt men det kan godt lade sig gøre – hvis man vil forhøje opmærksomheden og fastholde et bestemt fokus over længere tid.

Vi kan faktisk gøre en hel masse hver især og sammen. Det handler blandt andet om hvordan mindset, hjerne og relationer spiller sammen. Den største udfordring er sjældent forandringerne i sig selv, men snarere måden vi vælger at tænke, tale og handle på. 

Derfor vil oplægget søge at inspirere til, hvad den enkelte selv og vi sammen kan gøre for at skabe de forandringer, som vi gerne vil se gennemført. Det handler meget om: 

  • Hvor vi sætter fokus
  • Kommunikation, information og dialog
  • Fokus på opgaven
  • Den stemning vi er med til at skabe
  • Hvor opmærksomme vi er på os selv og hinanden 

Indlæg ved Michael Nørager som er ph.d. og lektor i innovation og forandringsledelse på Århus Universitet (AU- Herning). Han har arbejdet med forskning, undervisning, foredrag og praktisk udvikling af organisationer og mennesker i 20 år.

 Tilmelding til dette arrangement senest fredag den 25.9.2015. På telefon 97925222 eller på 145@dlf.org.

Der er er begrænset antal pladser og tilmelding sker efter først til mølle princippet.

 

 

 

Emner

Målgruppe