Medlemmer Pensionister

Pensionistbio

Tysktime Plakat
Pensionistbio Den 24. nov. 2021 Kl. 15.00 i Kino 1-2-3, Thisted

Pensionistbio. Onsdag den 24. marts kl 15.00 Kino 1-2-3 i Thisted

Pensionistudvalget tilbyder igen i år en god filmoplevelse, og måske en film, som man ellers ikke ville få at se. Så udnyt muligheden! Filmen i år er Tysk time. www.kino.dk giver denne beskrivelse.


Filmen 'Tysktime' foregår lige efter Anden Verdenskrig, hvor den unge mand Siggi sidder i anstalt for adfærdsvanskelige unge.

I fængslet skal Siggi skrive et essay om "pligtens glæder". Han ved ikke, hvad han skal skrive, og Siggi ender med at skrive et memoir over sin meget pligtopfyldende fars fortid som politibetjent.

Instruktøren har tidligere stået bag maler-portrættet Paula. Danske Sonja Richter er desuden at se på rollelisten, mens filmen delvist er optaget ved det danske vadehav.

'Tysktime' er baseret på bogen af Siegfried Lens og er en på én gang storslået og humoristisk beskrivelse af marsken og dens befolkning midt i krigens vanvid.(Copyright: kino.dk) 

Trailer:

 

Anmeldelse: https://www.ekkofilm.dk/anmeldelser/tysktime/
Tilmelding: Send en mail til pensionister145@gmail.com og oplys bio- og deltagernavne. Deltagelse er gratis for medlemmer med ledsager. Der er mulighed for at købe et glas vin, øl eller vand inden forestillingen.