Medlemmer Pensionister

Pensionistbio

Fishermen
Pensionistbio Den 7. nov. 2019 Kl. 115.00 i Bio Mors, Nykøbing

Pensionistbio. Torsdag den 7. november kl 15.00 Bio Mors i Nykøbing

Pensionistudvalget tilbyder igen i år en god filmoplevelse, og måske en film, som man ellers ikke ville få at se. Så udnyt muligheden! Filmen i år er Fishermans Friends. Kino. Dk giver denne beskrivelse.


I filmen 'Fisherman's Friends' møder en smart musikproducer fra London en gruppe syngende fiskere fra Cornwall - hvorefter alles liv ændrer sig. Danny lever det hurtige single-liv som succesrig producer, da han på et polterabend i en lille fiskerby tager imod en udfordring: Han skal skrive kontrakt med byens lokale acapella-kor bestående af 10 ekstremt jordnære fiskere. Opgaven viser sig at være sværere end som så, da den smarte musikbranche og gammeldags sømandsviser er en sær kombination, men Danny giver ikke op, og snart har både koret og det simple liv fået tag på ham. Komedien 'Fisherman's Friends' er baseret på den virkelige historie om de 10 fiskere, som gik fra at optræde på den lokale havn til at skrive kontrakt med Universal Records. Med sin varme underdog-fortælling sat i et humoristisk britisk miljø minder filmen om andre feel good-værker som Calendar Girls og ikke mindst The Full Monty - stripteasen fra de to film er dog her skiftet ud med smukke sange, sød romantik og frisk havluft. (Copyright: kino.dk)
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=rD6EpL-1hK0
Anmeldelse: https://www.ekkofilm.dk/anmeldelser/fishermans-friends/

Tilmelding: Send en mail til pensionister145@gmail.com og oplys bio- og deltagernavne. Deltagelse er gratis for medlemmer med ledsager. Der er mulighed for at købe et glas vin, øl eller vand inden forestillingen.

 

pensionistbio 2019